Publikavimo data: 2024-06-12
Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje
Cholodecas yra ryškus rusų virtuvės atstovas. Šis patiekalas gaminamas iš mėsos ir tiršto sultinio. Jis dažnai patiekiamas ant šventinio stalo ir valgomas su krienais arba garstyčiomis. Šaltiena dažnai gaminama iš šalutinių produktų: jautienos ir kiaulienos kojų, ausų ir t. t., pridedant mėsos gabaliukų. Šiam patiekalui rekomenduojama naudoti kiaulieną. Dėl jos šaltibarščiai bus labiau želė ir sotūs. Jį galite virti ir įprastoje, ir daugiafunkcinėje viryklėje.
Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į "Multicooker" keptuvę. Užpilkite ją vandeniu, įdėkite lauro lapą, pipirus, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį ir 6 valandoms įjunkite "Troškinimo" režimą.
Žingsnis 3
Pasibaigus režimui, išimkite mėsą iš multicookerio, atskirkite ją nuo kaulo ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 5
Mėsą ir česnakus sudėkite į gilią formą.
Žingsnis 6
Sultinį perkoškite ir supilkite ant mėsos. Kai forma atvės, įdėkite ją į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų.
Žingsnis 7
Patiekite cholodets su garstyčiomis arba krienais. Patiekalą taip pat galite papuošti šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos