Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje

Cholodecas yra ryškus rusų virtuvės atstovas. Šis patiekalas gaminamas iš mėsos ir tiršto sultinio. Jis dažnai patiekiamas ant šventinio stalo ir valgomas su krienais arba garstyčiomis. Šaltiena dažnai gaminama iš šalutinių produktų: jautienos ir kiaulienos kojų, ausų ir t. t., pridedant mėsos gabaliukų. Šiam patiekalui rekomenduojama naudoti kiaulieną. Dėl jos šaltibarščiai bus labiau želė ir sotūs. Jį galite virti ir įprastoje, ir daugiafunkcinėje viryklėje.
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Įdėkite mėsą į "Multicooker" keptuvę. Užpilkite ją vandeniu, įdėkite lauro lapą, pipirus, svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį ir 6 valandoms įjunkite "Troškinimo" režimą.

Žingsnis 3

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Pasibaigus režimui, išimkite mėsą iš multicookerio, atskirkite ją nuo kaulo ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 4
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 5

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 5
Mėsą ir česnakus sudėkite į gilią formą.

Žingsnis 6

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 6
Sultinį perkoškite ir supilkite ant mėsos. Kai forma atvės, įdėkite ją į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų.

Žingsnis 7

Vištienos šaltibarščiai multicooker keptuvėje Žingsnis 7
Patiekite cholodets su garstyčiomis arba krienais. Patiekalą taip pat galite papuošti šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos