Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate
Originalūs kebabai iš orkaitėje keptų vištienos širdelių pradžiugins jūsų namiškius ir svečius savo originalumu.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite širdeles.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Į sojų padažą įmaišykite tarkuotą česnaką, tarkuotą imbiero šaknį ir 1 valgomąjį šaukštą citrinos. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite širdeles į marinatą, pabarstykite maltais raudonaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis apie 10 minučių.
Žingsnis 4
Marinuotas širdeles suverkite ant vandenyje sudrėkintų iešmelių.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, sudėkite ant jo marinuotus kebabus ir pašaukite į orkaitę 20 minučių. Kepkite 180 °C temperatūroje.
Kategorijos