Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate

Originalūs kebabai iš orkaitėje keptų vištienos širdelių pradžiugins jūsų namiškius ir svečius savo originalumu.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite širdeles.

Žingsnis 2

Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Į sojų padažą įmaišykite tarkuotą česnaką, tarkuotą imbiero šaknį ir 1 valgomąjį šaukštą citrinos. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate Žingsnis 3
Sudėkite širdeles į marinatą, pabarstykite maltais raudonaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis apie 10 minučių.

Žingsnis 4

Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate Žingsnis 4
Marinuotas širdeles suverkite ant vandenyje sudrėkintų iešmelių.

Žingsnis 5

Vištienos širdelių kebabai sojų ir citrinų marinate Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, sudėkite ant jo marinuotus kebabus ir pašaukite į orkaitę 20 minučių. Kepkite 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabas, vištienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga

Kategorijos