Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos širdies kebabas
Paprastas paruošti ir labai skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Marinuokite vištienos širdeles. Tam paimkite tinkamo dydžio indą, išdėliokite širdeles ir sumaišykite su sojų padažu bei alyvuogių aliejumi. Palikite pastovėti 30 minučių.
Žingsnis 2
Kiekvieną širdelę perpjaukite per pusę, bet iki galo neperpjaukite, ir į vidų įdėkite gabalėlį paprikos, iš anksto supjaustytą šiek tiek mažesniais šiaudeliais nei širdelės.
Žingsnis 3
Tada kiekvieną širdelę užmaukite ant medinio iešmelio, sujungdami pjūvį taip, kad paprikos neišbyrėtų.
Žingsnis 4
Tada įkaitinkite keptuvę, patepkite dugną saulėgrąžų aliejumi ir įdėkite iešmelius su širdelėmis. Kepkite 7 minutes.
Žingsnis 5
Tada apverskite iešmelius ir kepkite iš antros pusės 7 minutes.
Kategorijos