Vištienos širdies kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos širdies kebabas

Paprastas paruošti ir labai skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos širdies kebabas Žingsnis 1
Marinuokite vištienos širdeles. Tam paimkite tinkamo dydžio indą, išdėliokite širdeles ir sumaišykite su sojų padažu bei alyvuogių aliejumi. Palikite pastovėti 30 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos širdies kebabas Žingsnis 2
Kiekvieną širdelę perpjaukite per pusę, bet iki galo neperpjaukite, ir į vidų įdėkite gabalėlį paprikos, iš anksto supjaustytą šiek tiek mažesniais šiaudeliais nei širdelės.

Žingsnis 3

Vištienos širdies kebabas Žingsnis 3
Tada kiekvieną širdelę užmaukite ant medinio iešmelio, sujungdami pjūvį taip, kad paprikos neišbyrėtų.

Žingsnis 4

Vištienos širdies kebabas Žingsnis 4
Tada įkaitinkite keptuvę, patepkite dugną saulėgrąžų aliejumi ir įdėkite iešmelius su širdelėmis. Kepkite 7 minutes.

Žingsnis 5

Vištienos širdies kebabas Žingsnis 5
Tada apverskite iešmelius ir kepkite iš antros pusės 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabas, vištienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga

Kategorijos