Vištienos skrandžiai sojų padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Vištienos skrandžiai sojų padaže receptas

Pagal šį receptą paruoštas patiekalas turės ryškų azijietišką akcentą. Todėl galite jį valgyti lazdelėmis - taip bus dar įdomiau! Kad skrandukai būtų kuo minkštesni, pirmiausia juos išvirkite vandenyje, tada šiek tiek pasūdykite ir įdėkite slapto ingrediento. Štai užuomina: šis ingredientas yra saldus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos skrandžiai sojų padaže receptas Žingsnis 1
Išvalykite ir nuplaukite skrandžius ir virkite juos 45 minutes pasūdytame vandenyje. Vištienos skrandukus pirkite atšaldytus. Tai padės suprasti, koks šviežias ir kokybiškas yra produktas. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais, susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Vištienos skrandžiai sojų padaže receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną ir česnaką, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 3

Vištienos skrandžiai sojų padaže receptas Žingsnis 3
Supjaustykite skrandukus griežinėliais ir sudėkite į svogūnų ir česnakų mišinį. Supilkite sojų padažą, pagardinkite pipirais ir troškinkite apie 5 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos