Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos skrandžiai sojų padaže receptas
Pagal šį receptą paruoštas patiekalas turės ryškų azijietišką akcentą. Todėl galite jį valgyti lazdelėmis - taip bus dar įdomiau! Kad skrandukai būtų kuo minkštesni, pirmiausia juos išvirkite vandenyje, tada šiek tiek pasūdykite ir įdėkite slapto ingrediento. Štai užuomina: šis ingredientas yra saldus.
Žingsnis 1
Išvalykite ir nuplaukite skrandžius ir virkite juos 45 minutes pasūdytame vandenyje. Vištienos skrandukus pirkite atšaldytus. Tai padės suprasti, koks šviežias ir kokybiškas yra produktas. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais, susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną ir česnaką, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 3
Supjaustykite skrandukus griežinėliais ir sudėkite į svogūnų ir česnakų mišinį. Supilkite sojų padažą, pagardinkite pipirais ir troškinkite apie 5 min.
Kategorijos