Vištienos šlaunelių cholodets pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Vištienos šlaunelių cholodets

Jūsų dėmesiui siūlome dar vieną receptą iš vištienos. Šis receptas skirtas tiems, kurie nori išbandyti naujo skonio šaltibarščius. Su vištiena jis gaunasi švelnesnis, o mėsa gana minkšta. Daržovės sultiniui suteiks auksinę spalvą, o laikui bėgant pašalintos putos leis gauti skaidrų sultinį. Prieš patiekdami jį laikykite šaldytuve bent 12 valandų Paruoškite jį pagal šį receptą ir jūsų šeima jį įvertins.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos šlaunelių cholodets Žingsnis 1
Užkaiskite vandenį ir užvirkite. Kai vanduo užvirs, sudėkite mėsą ir, nuėmę putas, sumažinkite ugnį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Vištienos šlaunelių cholodets Žingsnis 2
Tada sudėkite svogūnus ir morkas. Ir toliau virkite, kol suminkštės. Kai mėsa pradės atsiskirti nuo kaulo, galite ją išimti ir atskirti į pluoštus. Svogūnų mums nebereikės, bet morkas galite panaudoti papuošimui.

Žingsnis 3

Vištienos šlaunelių cholodets Žingsnis 3
Į indą sudėkite apipjaustytą mėsą, perkelkite į tortilijas supjaustytą česnaką.

Žingsnis 4

Vištienos šlaunelių cholodets Žingsnis 4
Sultinį nusausinkite ir perkoškite.

Žingsnis 5

Vištienos šlaunelių cholodets Žingsnis 5
Keliais etapais supilkite sultinį ant mėsos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos