Publikavimo data: 2024-06-12
Vištienos šlaunelių cholodets
Jūsų dėmesiui siūlome dar vieną receptą iš vištienos. Šis receptas skirtas tiems, kurie nori išbandyti naujo skonio šaltibarščius. Su vištiena jis gaunasi švelnesnis, o mėsa gana minkšta. Daržovės sultiniui suteiks auksinę spalvą, o laikui bėgant pašalintos putos leis gauti skaidrų sultinį. Prieš patiekdami jį laikykite šaldytuve bent 12 valandų Paruoškite jį pagal šį receptą ir jūsų šeima jį įvertins.
Žingsnis 1
Užkaiskite vandenį ir užvirkite. Kai vanduo užvirs, sudėkite mėsą ir, nuėmę putas, sumažinkite ugnį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Tada sudėkite svogūnus ir morkas. Ir toliau virkite, kol suminkštės. Kai mėsa pradės atsiskirti nuo kaulo, galite ją išimti ir atskirti į pluoštus. Svogūnų mums nebereikės, bet morkas galite panaudoti papuošimui.
Žingsnis 3
Į indą sudėkite apipjaustytą mėsą, perkelkite į tortilijas supjaustytą česnaką.
Žingsnis 4
Sultinį nusausinkite ir perkoškite.
Žingsnis 5
Keliais etapais supilkite sultinį ant mėsos.
Kategorijos