Publikavimo data: 2024-06-23
Vištienos sparneliai cholodets
Iš vištienos sparnelių pagamintas šaltas vanduo bus liesas ir ne toks riebus kaip kiauliena. Tačiau dėl lauro lapų ir prieskonių jo skonis nebus blankus. Vištiena yra puikus liesų baltymų šaltinis, todėl ji tokia sveika. Joje taip pat yra įvairių aminorūgščių ir vitaminų. Išbandykite cholodets su vištienos sparnais ir galbūt šis receptas taps mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir sultinį. Vištienos sparnelius užpilkite vandeniu. Į mėsą sudėkite nesmulkintas morkas, lauro lapą. Iš karto pasūdykite ir papipirinkite. Virkite 3,5 valandos, periodiškai nuimdami putas. Išimkite mėsą, atvėsinkite ją ir nuimkite nuo kaulo. Morkas supjaustykite apvaliais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite cholodets. Sumaišykite želatiną su vandeniu ir supilkite į sultinį. Ant formos dugno sudėkite morkas, o ant viršaus - mėsą. Užpilkite sultiniu ir palikite 2 valandoms. Dėkite į šaldytuvą 8 valandoms.
Kategorijos