Kepti vištienos sparneliai - sultingas ir aromatingas patiekalas, kuris tiks prie bet kokio garnyro ant jūsų stalo. Karštus sparnelius su rusva, apetitą žadinančia plutele galima patiekti su daržovėmis ar padažais. Vištienos sparnelius paprasta paruošti, juos galima lengvai derinti su bet kokiais prieskoniais. Orkaitėje iškepti sparneliai pasižymi ypatingu aromatu ir aštriu skoniu, kuris nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Sparnelius sudėkite į gilų dubenį. Įberkite druskos, pipirų, sojų padažo ir prieskonių. Susmulkinkite česnaką ir įmaišykite į marinatą. Išmaišykite padažą ir kruopščiai aptepkite kiekvieną sparnelį. Palikite sparnelius marinate 10-20 minučių.
Žingsnis 2
Sparnelius perkelkite į kepimo indą, užpilkite augaliniu aliejumi. Pašaukite į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-35 minutes.
Žingsnis 3
Kai sparneliai iškeps, perkelkite juos į lėkštę ir patiekite. Kad patiekalas atrodytų dar patraukliau, sparnelius galite papuošti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais.