Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos suktinukai su agurkais
Itin neįprastas švelnios vištienos ir marinuotų agurkų derinys iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti keistas, tačiau kartu labai neįprastas ir apetitiškas. Rauginti agurkai praktiškai neturi kalorijų, teigiamai veikia virškinimo sistemą ir mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Kita vertus, vištiena yra mažai kaloringa ir labai gerai virškinama. Be to, vištienoje yra daug baltymų, fosforo ir kitų žmogaus organizmui būtinų mikroelementų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į dubenį ir įmuškite vieną kiaušinį.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus.
Žingsnis 4
Į dubenį taip pat suberkite miltus, druską ir pipirus.
Žingsnis 5
Įberkite vištienos prieskonių. Šis žingsnis neprivalomas, tačiau prieskoniai suteiks patiekalui šiek tiek daugiau aromato.
Žingsnis 6
Išmaišykite dubens turinį.
Žingsnis 7
Ant lentelės išbarstykite džiūvėsėlius. Iš maltos mėsos suformuokite tortilijas. Ant kiekvienos iš jų pirmiausia uždėkite smulkiai supjaustytą žaliąjį svogūną, tada marinuotą agurką. Agurkus galima supjaustyti kubeliais arba nesupjaustyti.
Žingsnis 8
Tortilijų kraštus suriškite, kad susidarytų ritinėliai. Kad geriau suliptų, kraštus galite sudrėkinti vandeniu. Įmerkite suktinukus į džiūvėsėlius.
Žingsnis 9
Įkaitinkite keptuvę. Patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją suktinukus.
Žingsnis 10
Kepkite iš visų pusių, kol apskrus.
Kategorijos