Vištienos sūrio pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos sūrio pyragėliai

Sūrio pyragaičiai pusryčiams yra populiarus patiekalas rusų, ukrainiečių ir baltarusių virtuvėse. Pasigaminti tobulus varškės pyragėlius visai nesunku, svarbiausia laikytis proporcijų ir kepimo laiko, kad gautumėte minkštus, aromatingus varškės plokštainius su auksine traškia plutele. Ypatingą dėmesį reikėtų atkreipti į varškės masės konsistenciją, nes, norint, kad patiekalas būtų skanus, ji neturėtų būti per daug vandeninga ar labai sausa. Pastaba: ruošiant patiekalą naudojamas kaimiškas kiaušinis, todėl varškėčiai įgauna tokią geltoną spalvą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sūrio pyragėliai Žingsnis 1
Sudėkite visus ingredientus į dubenį ir gerai išmaišykite. Iš gautos varškės tešlos suformuokite "dešrelę".

Žingsnis 2

Vištienos sūrio pyragėliai Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite į 4 lygias dalis.

Žingsnis 3

Vištienos sūrio pyragėliai Žingsnis 3
Iš papildomų miltų ir didelio puodelio (tinka bet koks apvalus indas) suformuokite "kauliukus".

Žingsnis 4

Vištienos sūrio pyragėliai Žingsnis 4
Kepkite ant keptuvės (be aliejaus, jei keptuvė neprideganti) po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, sūrio pyragai, varškės patiekalai, receptų knyga, sūrio pyragai su varške, pusryčiai su kiaušiniu, sūrio pyragai su sultenėmis, pusryčiai su varške, sūrio pyragai su kiaušiniu

Kategorijos