Publikavimo data: 2024-04-09
Vištienos užkandis su sūriu ir česnaku
Originalus užkandis "Spalvoti rutuliukai" iš vištienos su sūriu ir česnaku puikiai tiks jūsų šventiniam meniu ir papuoš stalą. Patiekalas gaunasi labai įmantrus, todėl jį galima sėkmingai patiekti vaikų vakarėlyje. Švelni virta vištiena, prieskoninės žolelės, sūris ir jokių dažiklių!
Žingsnis 1
Užvirkite vandenį vištienai virti. Pagal skonį įberkite druskos, lauro lapų ir prieskoninių žolelių.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę virkite 20 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 5
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 7
Smulkiai supjaustykite virtą vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 8
Vištieną, tarkuotą sūrį, česnaką ir majonezą perkelkite į gilų dubenį.
Žingsnis 9
Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 10
Suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 11
Trečdalį gautų rutuliukų pamerkite į tarkuotą morką, trečdalį - į papriką, o trečdalį - į smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 12
Patiekite užkandį ant plokščios didelės lėkštės arba specialios lentos. Gero apetito!
Kategorijos