Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos vokeliai su kiaušiniu ir svogūnu
Švelnus, minkštas, skanus, pribloškiantis.
Žingsnis 1
Puode pašildykite pieną iki kūno temperatūros, į pieną suberkite mieles, cukrų ir druską, viską išmaišykite ir palikite 5 minutes pastovėti. Suberkite 4 šaukštus miltų, viską išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti šiltoje vietoje. Kai tešla pakils, supilkite saulėgrąžų aliejų ir likusius miltus, gerai išminkykite ir palikite tešlą pakilti 60-80 minučių.
Žingsnis 2
Įdarui išvirkite kietai virtą kiaušinį ir jį smulkiai supjaustykite. Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.
Žingsnis 3
Kai tešla pakils, iškočiokite ją kočėlu, kad būtų plona. Tada paimkite kvadratinę formą ir iš tešlos išpjaukite kvadratėlius.
Žingsnis 4
Ant kiekvieno kvadrato dėkite kiaušinių ir svogūnų įdaro.
Žingsnis 5
Sujunkite 4 tešlos kampus per vidurį.
Žingsnis 6
Palikite vokus 15 minučių pailsėti po rankšluosčiu, kad jie pakiltų, kol įkaitinsite orkaitę iki 180 g temperatūros. 6 veiksmas . Dėkite vokus į orkaitę 15 -20 minučių.
Kategorijos