Publikavimo data: 2024-06-08
Vitamininiai koldūnai su svogūnais ir pomidorais
Maisto pramonė jau seniai įvaldžiusi tokių produktų kaip koldūnai gamybą ir siūlo platų jų asortimentą. Tačiau tai, kad jie nėra naminiai, nereiškia, kad jie neskanūs. Ypač jei yra kulinarinių fantazijų, tuomet iš bet kurio pusgaminio galima pasigaminti įdomų, skanų ir naudingą patiekalą. Šiuo atveju į šaldytus koldūnus pridėkite daržovių ir patiekite puikų patiekalą. Tai patiks užimtiems žmonėms - greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną su morkomis. Sutarkuokite pomidorus ir sudėkite į kepintas daržoves. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite koldūnus, išimkite juos iš vandens ir perkelkite į lėkštę. Ant koldūnų sudėkite daržoves.
Kategorijos