Publikavimo data: 2024-05-25
Vitaminų granola su džiovintais vaisiais, riešutais ir prieskoniais
Kai granolos sudėtyje yra džiovintų vaisių, riešutų ir prieskonių, iš karto tampa aišku, kad tokiame produkte gausu įvairių vitaminų ir gyvybiškai svarbių mineralų. Nepaisant kaloringumo, toks patiekalas duoda daugiau naudos. Granola su jais nepakeičiama norint palaikyti žvalumą, energiją, sotumą, nebrangi ir greitai paruošiama.
Žingsnis 1
Sudėkite riešutus ir avižas ant kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite juos 20 minučių, kol taps gražios medaus spalvos.
Žingsnis 2
Sudėkite datules į trintuvą ir susmulkinkite. Tada sudėkite žemės riešutų pastą, vandenį ir vėl sumaišykite. Į mišinį suberkite likusius prieskonius ir sėklas ir sumaišykite.
Kategorijos