Vokiško stiliaus kepenėlių paštetas su kiaulienos iešmeliais ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vokiško stiliaus kepenėlių paštetas su kiaulienos iešmeliais ir prieskoniais

Paštetas yra labai paplitęs patiekalas, kurį mėgsta viso pasaulio virėjai. Jis yra universalus ir naudojamas sumuštiniams, kepiniams įdarui gaminti. Tai gali būti mėsos, žuvies, daržovių, grybų ir daug kitų produktų. Žinoma, kepenų paštetas su kiaulienos skilandžiais yra skanus ir sotus produktas. Jis tinka pusryčiams sumuštinių pavidalu, užkandžiams, švediškam ar šventiniam stalui tartalečių pavidalu arba kaip atskiras patiekalas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Vokiško stiliaus kepenėlių paštetas su kiaulienos iešmeliais ir prieskoniais Žingsnis 1
Supjaustykite iešmelius vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite katilėlyje ant silpnos ugnies, kol atsiras riebalų. Tada kubeliais supjaustykite svogūną ir suberkite jį į katilą. Kepkite su subcherevoku ant mažos ugnies 10 minučių.

Žingsnis 2

Vokiško stiliaus kepenėlių paštetas su kiaulienos iešmeliais ir prieskoniais Žingsnis 2
Į katilą sudėkite kepenis ir viską kartu troškinkite 15-20 minučių. Pasūdykite, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 30-40 minučių.

Žingsnis 3

Vokiško stiliaus kepenėlių paštetas su kiaulienos iešmeliais ir prieskoniais Žingsnis 3
Šiek tiek atvėsusį katilo turinį sumalkite blenderiu iki pašteto. Mišinį paskirstykite į sausus indus. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, morkų sezonas, mėsos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, jautienos kepenėlių paštetai, morkų paštetai

Kategorijos