Publikavimo data: 2025-08-18
Vokiško stiliaus kepenėlių paštetas su kiaulienos iešmeliais ir prieskoniais
Paštetas yra labai paplitęs patiekalas, kurį mėgsta viso pasaulio virėjai. Jis yra universalus ir naudojamas sumuštiniams, kepiniams įdarui gaminti. Tai gali būti mėsos, žuvies, daržovių, grybų ir daug kitų produktų. Žinoma, kepenų paštetas su kiaulienos skilandžiais yra skanus ir sotus produktas. Jis tinka pusryčiams sumuštinių pavidalu, užkandžiams, švediškam ar šventiniam stalui tartalečių pavidalu arba kaip atskiras patiekalas.
Žingsnis 1
Supjaustykite iešmelius vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite katilėlyje ant silpnos ugnies, kol atsiras riebalų. Tada kubeliais supjaustykite svogūną ir suberkite jį į katilą. Kepkite su subcherevoku ant mažos ugnies 10 minučių.
Žingsnis 2
Į katilą sudėkite kepenis ir viską kartu troškinkite 15-20 minučių. Pasūdykite, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 30-40 minučių.
Žingsnis 3
Šiek tiek atvėsusį katilo turinį sumalkite blenderiu iki pašteto. Mišinį paskirstykite į sausus indus. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą
Kategorijos