Publikavimo data: 2025-08-20
Vokiškos bulvių salotos
Vokiški patiekalai visada pasižymėjo sultingumu, ir šios salotos - ne išimtis. Salotų pagrindą sudaro bulvės. Kiti ingredientai pabrėžia skonio ryškumą ir lengvai marinuoja bulves.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus produktus. Sultinį salotoms galima iš anksto išvirti iš vištienos arba kelis paruošto sultinio kubelius užplikyti verdančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite garstyčias, saulėgrąžų aliejų ir obuolių actą. Pagal skonį įberkite druskos ir cukraus. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Virtas bulves supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 4
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 5
Sudėkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną, supilkite karštą sultinį ir salotų padažą. Išmaišykite, atvėsinkite ir palikite 30 minučių pastovėti.
Kategorijos