Publikavimo data: 2025-08-19
Vynuogių lapais įdaryti kopūstai su obuoliais
Įdaryti kopūstai su vynuogių lapais yra karštas patiekalas, patiekiamas kiekviename renginyje. Kad įdaryti kopūstai būtų skanūs ir sultingi, verta atkreipti dėmesį į tai, kad vynuogių lapai būtų jauni ir vidutinio dydžio. Tuomet lapų skonis bus intensyvesnis, o įdaras ir vynuogių lapai puikiai derės tarpusavyje.
Žingsnis 1
Jei norite pasigaminti mišrainę, ryžius sudėkite į didelį dubenį, užpilkite vandeniu ir virkite mikrobangų krosnelėje 5 min. visu galingumu arba virkite ryžius iki pusiau išvirtų įprastu būdu.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą suberkite ryžius, svogūnus, pomidorus, smulkintą česnaką ir žoleles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Išpjaukite kietąją vynuogių lapų dalį - vietą, kur lapas yra pritvirtintas prie lapkočio. Į lapo vidų įdėkite šiek tiek maltos mėsos.
Žingsnis 3
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais ir sudėkite tarp įdarytų kopūstų. Paruoškite įdarytus kopūstus: sumaišykite jogurtą, makaronus ir sultinį. Pagal skonį pagardinkite druska. Supilkite ant įdarytų kopūstų ir užvirinkite. Padažui į grietinę įmaišykite susmulkintą česnaką ir žoleles, įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos