Vynuogių lapais įdaryti kopūstai su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai su obuoliais

Įdaryti kopūstai su vynuogių lapais yra karštas patiekalas, patiekiamas kiekviename renginyje. Kad įdaryti kopūstai būtų skanūs ir sultingi, verta atkreipti dėmesį į tai, kad vynuogių lapai būtų jauni ir vidutinio dydžio. Tuomet lapų skonis bus intensyvesnis, o įdaras ir vynuogių lapai puikiai derės tarpusavyje.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai su obuoliais Žingsnis 1
Jei norite pasigaminti mišrainę, ryžius sudėkite į didelį dubenį, užpilkite vandeniu ir virkite mikrobangų krosnelėje 5 min. visu galingumu arba virkite ryžius iki pusiau išvirtų įprastu būdu.

Žingsnis 2

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai su obuoliais Žingsnis 2
Į maltą mėsą suberkite ryžius, svogūnus, pomidorus, smulkintą česnaką ir žoleles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Išpjaukite kietąją vynuogių lapų dalį - vietą, kur lapas yra pritvirtintas prie lapkočio. Į lapo vidų įdėkite šiek tiek maltos mėsos.

Žingsnis 3

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai su obuoliais Žingsnis 3
Supjaustykite obuolį plonais griežinėliais ir sudėkite tarp įdarytų kopūstų. Paruoškite įdarytus kopūstus: sumaišykite jogurtą, makaronus ir sultinį. Pagal skonį pagardinkite druska. Supilkite ant įdarytų kopūstų ir užvirinkite. Padažui į grietinę įmaišykite susmulkintą česnaką ir žoleles, įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos