Vynuogių lapais įdaryti kopūstai sultinyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai sultinyje

Moldovoje vynuogių lapais įdaryti kopūstai laikomi šventiniu patiekalu. Be to, įdaryti kopūstai gali būti įvairaus dydžio, kiekvienas pasirenka sau tinkamą, pavyzdžiui, jie gali būti ploni ir plokšti arba mažo kumščio dydžio. Nepriklausomai nuo dydžio, jie išlieka mėgstamu patiekalu kiekviename renginyje.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai sultinyje Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos, tada sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite 7 minutes. Ryžius suberkite į sietelį ir palikite nusausinti.

Žingsnis 2

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai sultinyje Žingsnis 2
Tada į ryžius suberkite troškintas daržoves, maltą mėsą, prieskonius ir smulkiai supjaustytas žoleles ir viską gerai išmaišykite. Vynuogių lapus užplikykite verdančiu vandeniu ir sudėkite į sietelį.

Žingsnis 3

Vynuogių lapais įdaryti kopūstai sultinyje Žingsnis 3
Ant vynuogių lapų uždėkite įdaro, suvyniokite įdarytą kopūstą ir įdėkite į indą tolesniam virimui. Užpilkite mėsos sultiniu ir virkite, kol bus paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos