Publikavimo data: 2024-06-22
Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu
Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu gaunama šiek tiek rūgšti ir švelni. Šis vynuogių tyrės variantas yra vienas iš aromatingiausių. Uogienės skonis priklauso nuo pasirinktos vynuogių veislės: kuo aromatingesnės uogos - tuo intensyvesnė tyrė. Vynuogių minkštime, odelėje ir sėklose yra pektinų, eterinių aliejų, dažiklių ir taninų, B grupės vitaminų, vitaminų A, C, PP ir folio rūgšties. Pagal maistingųjų medžiagų kiekį vynuogės dažnai lyginamos su pienu.
Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite vynuoges, medų ir cinamoną.
Žingsnis 2
Sutrinkite vynuoges su medumi ir cinamonu blenderiu. Šaukštu sudėkite trintas vynuoges į lėkštes. Ant viršaus pagal skonį pabarstykite malto cinamono. Mėgaukitės.
Kategorijos