Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu

Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu gaunama šiek tiek rūgšti ir švelni. Šis vynuogių tyrės variantas yra vienas iš aromatingiausių. Uogienės skonis priklauso nuo pasirinktos vynuogių veislės: kuo aromatingesnės uogos - tuo intensyvesnė tyrė. Vynuogių minkštime, odelėje ir sėklose yra pektinų, eterinių aliejų, dažiklių ir taninų, B grupės vitaminų, vitaminų A, C, PP ir folio rūgšties. Pagal maistingųjų medžiagų kiekį vynuogės dažnai lyginamos su pienu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
125 kcal.
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite vynuoges, medų ir cinamoną.

Žingsnis 2

Vynuogių tyrė su medumi ir cinamonu Žingsnis 2
Sutrinkite vynuoges su medumi ir cinamonu blenderiu. Šaukštu sudėkite trintas vynuoges į lėkštes. Ant viršaus pagal skonį pabarstykite malto cinamono. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos