Vyšnių ir obuolių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Vyšnių ir obuolių uogienė

Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
156 kcal.
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių ir obuolių uogienė Žingsnis 1
Paruoškite uogienei skirtus ingredientus. Supjaustykite obuolius mažomis skiltelėmis. Atskirame dubenyje sumaišykite vyšnias, obuolius ir cukrų. Palikite 1 valandai.

Žingsnis 2

Vyšnių ir obuolių uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Į cukraus ir vaisių mišinį įpilkite vandens. Gerai išmaišykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Virkite 40 minučių ant silpnos ugnies, reguliariai maišydami.

Žingsnis 3

Vyšnių ir obuolių uogienė Žingsnis 3
Išskleiskite paruoštą uogienę. Karštą uogienę išpilstykite į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos