Vyšnių uogienės pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Vyšnių uogienės pyragėliai

Naudodami paruoštą sluoksniuotą tešlą galite greitai paruošti naminių kepinių, tinkančių bet kokiam skoniui. Šį pusgaminį būtina turėti bet kuriame šaldiklyje. Šių pyragaičių įdarą galima rinktis įvairų: sūrį, vištieną, grybus, uogas arba uogienę. Naudokite tai, ką turite šaldytuve, ir mėgaukitės arbatos vakarėliu. Šiame recepte kaip įdarą naudojame vyšnių uogienę, kuri suteiks pyragėliams šiek tiek rūgštelės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
40 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių uogienės pyragėliai Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą padalykite į dvi dalis. Kiekvieną iš jų iškočiokite kočėlu.

Žingsnis 2

Vyšnių uogienės pyragėliai Žingsnis 2
Paskleiskite įdarą ir užlenkite tešlos kraštus į žvaigždės formą.

Žingsnis 3

Vyšnių uogienės pyragėliai Žingsnis 3
Kepimo indą arba kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo sudėkite paplotėlius.

Žingsnis 4

Vyšnių uogienės pyragėliai Žingsnis 4
Dėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite pyragėlius 15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 5

Vyšnių uogienės pyragėliai Žingsnis 5
Pabarstykite pyragėlius cukraus pudra. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos