Publikavimo data: 2024-03-28
Vyšnių uogienės pyragėliai
Naudodami paruoštą sluoksniuotą tešlą galite greitai paruošti naminių kepinių, tinkančių bet kokiam skoniui. Šį pusgaminį būtina turėti bet kuriame šaldiklyje. Šių pyragaičių įdarą galima rinktis įvairų: sūrį, vištieną, grybus, uogas arba uogienę. Naudokite tai, ką turite šaldytuve, ir mėgaukitės arbatos vakarėliu. Šiame recepte kaip įdarą naudojame vyšnių uogienę, kuri suteiks pyragėliams šiek tiek rūgštelės.
Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą padalykite į dvi dalis. Kiekvieną iš jų iškočiokite kočėlu.
Žingsnis 2
Paskleiskite įdarą ir užlenkite tešlos kraštus į žvaigždės formą.
Žingsnis 3
Kepimo indą arba kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo sudėkite paplotėlius.
Žingsnis 4
Dėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite pyragėlius 15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 5
Pabarstykite pyragėlius cukraus pudra. Gero apetito!
Kategorijos