Wok su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Wok su grybais

Wok keptuvė idealiai tinka maišant keptiems makaronams su daržovėmis. Manoma, kad tokioje keptuvėje paruošti patiekalai išlaiko maksimalų skonį, aromatą, vitaminus ir maistingąsias medžiagas. Be to, nereikia ilgai vargti su wok keptuve. Visi patiekalo ingredientai greitai apkepinami keptuvės dugne ant didelės ugnies, o paskui "apdailinami" jos šonuose. Wok kepsniui su grybais rinkitės šviežius grybus. Jie turėtų būti baltos arba šiek tiek rusvos spalvos. Be taškelių ir tamsių dėmelių. Jie turėtų būti tvirti ir tvirti liečiant.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Wok su grybais Žingsnis 1
Paruoškite wok keptuvės pagrindą su grybais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite česnakus ir kepkite 1 minutę. Tada vieną po kitos sudėkite daržoves. Kiekvieną kartą nuolat maišydami kepkite 1-2 minutes. Pirmiausia sudėkite grybus, tada cukiniją ir papriką, o galiausiai pomidorą.

Žingsnis 2

Wok su grybais Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Sudėkite makaronus į wok keptuvę kartu su daržovėmis ir maišydami kepkite 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos