Publikavimo data: 2024-04-02
Wok su grybais
Wok keptuvė idealiai tinka maišant keptiems makaronams su daržovėmis. Manoma, kad tokioje keptuvėje paruošti patiekalai išlaiko maksimalų skonį, aromatą, vitaminus ir maistingąsias medžiagas. Be to, nereikia ilgai vargti su wok keptuve. Visi patiekalo ingredientai greitai apkepinami keptuvės dugne ant didelės ugnies, o paskui "apdailinami" jos šonuose. Wok kepsniui su grybais rinkitės šviežius grybus. Jie turėtų būti baltos arba šiek tiek rusvos spalvos. Be taškelių ir tamsių dėmelių. Jie turėtų būti tvirti ir tvirti liečiant.
Žingsnis 1
Paruoškite wok keptuvės pagrindą su grybais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite česnakus ir kepkite 1 minutę. Tada vieną po kitos sudėkite daržoves. Kiekvieną kartą nuolat maišydami kepkite 1-2 minutes. Pirmiausia sudėkite grybus, tada cukiniją ir papriką, o galiausiai pomidorą.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Sudėkite makaronus į wok keptuvę kartu su daržovėmis ir maišydami kepkite 2-3 minutes.
Kategorijos