Wok su ryžiais ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Wok su ryžiais ir vištiena

Šiam patiekalui geriausiai tinka ilgagrūdžiai ryžiai, pavyzdžiui, jazminai arba basmati. Jazminai - tai malonaus skonio Tailando ryžių rūšis. Jie būna minkšti, bet kartu jų ilgi grūdai neišverda ir išlaiko savo formą. Basmati ryžiai yra švelnaus riešutų skonio, virimo metu nesulipsta ir yra trapūs. Galite paeksperimentuoti ir pabandyti virti ryžius wok su juodaisiais (laukiniais) ryžiais. Verta atsižvelgti į tai, kad virimo laikas bus ilgesnis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Wok su ryžiais ir vištiena Žingsnis 1
Toliau virkite ryžius. Kepkite ryžius augaliniame aliejuje, kol jie lengvai apskrus. Tada supilkite vandenį ir uždengę dangčiu virkite ant silpnos ugnies, kol sugers vandenį. Tai užtruks apie 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Wok su ryžiais ir vištiena Žingsnis 2
Iškepkite vištieną. Įkaitinkite augalinį aliejų gilioje keptuvėje arba wok keptuvėje. Sudėkite vištienos gabalėlius ir maišydami kepkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Wok su ryžiais ir vištiena Žingsnis 3
Paruoškite daržoves Wok keptuvėje kartu su ryžiais ir vištiena. Išimkite vištieną iš keptuvės ir sudėkite į ją daržoves. Kepkite jas, kol jos bus pusiau išvirusios, 5-7 minutes, kad viduje būtų šiek tiek kietos, al dente.

Žingsnis 4

Wok su ryžiais ir vištiena Žingsnis 4
Visus ingredientus kartu pašildykite. Sudėkite vištieną, daržoves ir ryžius į tą pačią keptuvę. Kruopščiai išmaišykite ir virkite apie 2 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos