Wok su terijakio vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Wok su terijakio vištiena

Teriyaki - tai japoniškas vištienos, daržovių ar makaronų kepimo būdas saldžiame padaže. Iš jo galima pagaminti labai skanų ir sotų patiekalą - wok. Wok kepimo receptas nėra sudėtingas. Originaliai teriyaki ruošiamas iš rudojo cukraus, mirino (japoniško ryžių prieskonio) ir sojų padažo. Norėdami pasigaminti wok terijakio padažą namuose, galite naudoti paruoštą terijakio padažą: jis turi būti tirštos konsistencijos, sodraus skonio, ryškios kaštoninės spalvos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Wok su terijakio vištiena Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 minučių ir nusausinkite.

Žingsnis 2

Wok su terijakio vištiena Žingsnis 2
Paruoškite mėsą ir daržoves. Vištienos gabalėlius 2 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite cukinijas, paprikas, morkas ir gerai išmaišykite. Kepkite vištieną ir daržoves 7 minutes.

Žingsnis 3

Wok su terijakio vištiena Žingsnis 3
Sudėkite pagrindus ir baigkite virti. Į keptuvę su mėsa ir daržovėmis sudėkite išvirtus makaronus, druską, terijakio padažą ir sezamo sėklas. Troškinkite 2 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos