Wok su terijakio vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Wok su terijakio vištiena

Teriyaki - tai japoniškas vištienos, daržovių ar makaronų kepimo būdas saldžiame padaže. Iš jo galima pagaminti labai skanų ir sotų patiekalą - wok. Wok kepimo receptas nėra sudėtingas. Originaliai teriyaki ruošiamas iš rudojo cukraus, mirino (japoniško ryžių prieskonio) ir sojų padažo. Norėdami pasigaminti wok terijakio padažą namuose, galite naudoti paruoštą terijakio padažą: jis turi būti tirštos konsistencijos, sodraus skonio, ryškios kaštoninės spalvos.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Wok su terijakio vištiena Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 minučių ir nusausinkite.

Žingsnis 2

Wok su terijakio vištiena Žingsnis 2
Paruoškite mėsą ir daržoves. Vištienos gabalėlius 2 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite cukinijas, paprikas, morkas ir gerai išmaišykite. Kepkite vištieną ir daržoves 7 minutes.

Žingsnis 3

Wok su terijakio vištiena Žingsnis 3
Sudėkite pagrindus ir baigkite virti. Į keptuvę su mėsa ir daržovėmis sudėkite išvirtus makaronus, druską, terijakio padažą ir sezamo sėklas. Troškinkite 2 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos