Publikavimo data: 2024-04-02
Wok su vištiena grietinėlės padaže
Kreminis wok su vištiena - tai Azijos virtuvėje populiarus karštas užkandis. Wok su vištiena grietinėlės padaže gali būti laikomas savarankišku patiekalu ir patiekiamas kaip garnyras. Dėl grietinėlės padažo patiekalas yra sultingas ir švelnaus skonio. Minkšta vištienos krūtinėlė yra baltymų šaltinis. Kad patiekalas būtų skanus, rinkitės gerą šviežią mėsą. Vištienos filė turi būti šviesiai rausvos spalvos, be dėmių ir pažeidimų. Vištieną geriau vartoti atšaldytą, o ne šaldytą.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį svieste keptuvėje, kol taps skaidrus, maždaug 5-6 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite vištieną. Vištienos filė supjaustykite plonais 0,5 cm griežinėliais, sudėkite į keptuvę su svogūnu ir kepkite 7-8 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinėlę su miltais. Supilkite mišinį į keptuvę. Pagardinkite druska. Padažą virkite 3-4 minutes iki norimo tirštumo.
Žingsnis 4
Paruoškite ryžių makaronus. Ryžių makaronus 4-5 minutes virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje. Išimkite iš ryžių makaronus ir nusausinkite juos sietelyje.
Žingsnis 5
Sujunkite pagrindus. Į padažą ir mėsą sudėkite virtus makaronus.
Kategorijos