Wok su vištiena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Wok su vištiena ir grybais

Wok makaronų su vištiena ir grybais receptą sudaro tik du etapai: ryžių makaronų virimas ir vištienos bei grybų padažo su daržovėmis ir terijakio padažu gaminimas. Teriyaki skonis yra saldžiai sūrus, medaus ir karamelės skonio, o spalva - tamsiai ruda. Patiekalas verdamas su padažu tampa pikantiškesnis ir aromatingesnis. Makaronai yra neutralios struktūros ir skonio, todėl visi kiti patiekalo ingredientai turėtų atlikti kvapiųjų medžiagų vaidmenį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Wok su vištiena ir grybais Žingsnis 1
Išvirkite ryžių makaronus. Sudėkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite 7-10 minučių, tada nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 2

Wok su vištiena ir grybais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kepkite mėsą ant didelės ugnies 4-5 minutes, kol paruduos. Išimkite mėsą iš keptuvės ir 4-5 min. pakepinkite grybus, kol paruduos. Sudėkite mėsą ir daržoves į keptuvę su grybais. Kepkite, kol suminkštės, supilkite terijakio padažą ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Wok su vištiena ir grybais Žingsnis 3
Sudėkite patiekalo pagrindus. Sudėkite makaronus į keptuvę ir porą minučių pašildykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos