Publikavimo data: 2024-04-09
Wok su vištiena ir grybais
Wok makaronų su vištiena ir grybais receptą sudaro tik du etapai: ryžių makaronų virimas ir vištienos bei grybų padažo su daržovėmis ir terijakio padažu gaminimas. Teriyaki skonis yra saldžiai sūrus, medaus ir karamelės skonio, o spalva - tamsiai ruda. Patiekalas verdamas su padažu tampa pikantiškesnis ir aromatingesnis. Makaronai yra neutralios struktūros ir skonio, todėl visi kiti patiekalo ingredientai turėtų atlikti kvapiųjų medžiagų vaidmenį.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžių makaronus. Sudėkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite 7-10 minučių, tada nusausinkite juos sietelyje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kepkite mėsą ant didelės ugnies 4-5 minutes, kol paruduos. Išimkite mėsą iš keptuvės ir 4-5 min. pakepinkite grybus, kol paruduos. Sudėkite mėsą ir daržoves į keptuvę su grybais. Kepkite, kol suminkštės, supilkite terijakio padažą ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite patiekalo pagrindus. Sudėkite makaronus į keptuvę ir porą minučių pašildykite.
Kategorijos