Wok su vištiena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Wok su vištiena ir grybais

Wok makaronų su vištiena ir grybais receptą sudaro tik du etapai: ryžių makaronų virimas ir vištienos bei grybų padažo su daržovėmis ir terijakio padažu gaminimas. Teriyaki skonis yra saldžiai sūrus, medaus ir karamelės skonio, o spalva - tamsiai ruda. Patiekalas verdamas su padažu tampa pikantiškesnis ir aromatingesnis. Makaronai yra neutralios struktūros ir skonio, todėl visi kiti patiekalo ingredientai turėtų atlikti kvapiųjų medžiagų vaidmenį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Wok su vištiena ir grybais Žingsnis 1
Išvirkite ryžių makaronus. Sudėkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite 7-10 minučių, tada nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 2

Wok su vištiena ir grybais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kepkite mėsą ant didelės ugnies 4-5 minutes, kol paruduos. Išimkite mėsą iš keptuvės ir 4-5 min. pakepinkite grybus, kol paruduos. Sudėkite mėsą ir daržoves į keptuvę su grybais. Kepkite, kol suminkštės, supilkite terijakio padažą ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Wok su vištiena ir grybais Žingsnis 3
Sudėkite patiekalo pagrindus. Sudėkite makaronus į keptuvę ir porą minučių pašildykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos