Publikavimo data: 2024-09-16
Žaliosios salotos su konservuota žuvimi
Žaliosios salotos su žuvies konservais gaminamos iš sardinių su kiaušiniais, šviežių agurkų ir daug žalumynų. Konservuotos sardinės dėl savo ryškaus skonio ir aromato tampa pagrindiniu ingredientu, kuris pakeičia kitus patiekalo komponentus. Žalieji svogūnai, petražolės, krapai, kalendros - imkite vienos rūšies žalumynus arba pasigaminkite jų mišinį. Salotas pagardinkite grietine - ji puikiai dera su žalumynais. Patiekdami paimkite konservuotų žirnelių - jie taip pat yra žali.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Susmulkinkite sardines, jei reikia, pašalinkite kauliukus. Kiaušinius ir šviežią agurką supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Susmulkinkite žalumynus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų dubenyje sumaišykite sardines, vištienos kiaušinį, smulkintas žoleles, agurkus, druską ir pipirus. Sumaišykite grietinę ir garstyčias, supilkite į salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos