Žaliosios salotos su konservuota žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žaliosios salotos su konservuota žuvimi

Žaliosios salotos su žuvies konservais gaminamos iš sardinių su kiaušiniais, šviežių agurkų ir daug žalumynų. Konservuotos sardinės dėl savo ryškaus skonio ir aromato tampa pagrindiniu ingredientu, kuris pakeičia kitus patiekalo komponentus. Žalieji svogūnai, petražolės, krapai, kalendros - imkite vienos rūšies žalumynus arba pasigaminkite jų mišinį. Salotas pagardinkite grietine - ji puikiai dera su žalumynais. Patiekdami paimkite konservuotų žirnelių - jie taip pat yra žali.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žaliosios salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Susmulkinkite sardines, jei reikia, pašalinkite kauliukus. Kiaušinius ir šviežią agurką supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais. Susmulkinkite žalumynus.

Žingsnis 2

Žaliosios salotos su konservuota žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotų dubenyje sumaišykite sardines, vištienos kiaušinį, smulkintas žoleles, agurkus, druską ir pipirus. Sumaišykite grietinę ir garstyčias, supilkite į salotas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos