Publikavimo data: 2024-06-24
Žaliosios žuvies salotos
Tunas yra itin sveika žuvis, turinti daug omega-3. Tačiau mūsų šalyje tokios žuvies beveik nesugaunama. Šviežio šaldyto tuno galima nusipirkti tik importuoto ir gana brangiai kainuojančio. Gera alternatyva šviežiai žuviai yra konservai. Taip apdorotas tunas išsaugo visas naudingąsias savybes. Iš konservuoto tuno galite paruošti žaliųjų žuvų salotų. Patiekalui geriau imti tuną savo sultyse, nededant aliejaus.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atidarykite žuvies konservus ir nusausinkite skysčio perteklių. Išimkite žuvį ir sutrinkite ją dubenyje šakute. Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Salotas supjaustykite atsitiktiniais griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Paruoškite žalias žuvies salotas. Salotinėje sumaišykite tuną, salotų lapus, pomidorus, kukurūzus, alyvuoges. Pagardinkite trupučiu druskos. Apšlakstykite aliejumi.
Kategorijos