Žaliosios žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žaliosios žuvies salotos

Tunas yra itin sveika žuvis, turinti daug omega-3. Tačiau mūsų šalyje tokios žuvies beveik nesugaunama. Šviežio šaldyto tuno galima nusipirkti tik importuoto ir gana brangiai kainuojančio. Gera alternatyva šviežiai žuviai yra konservai. Taip apdorotas tunas išsaugo visas naudingąsias savybes. Iš konservuoto tuno galite paruošti žaliųjų žuvų salotų. Patiekalui geriau imti tuną savo sultyse, nededant aliejaus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žaliosios žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atidarykite žuvies konservus ir nusausinkite skysčio perteklių. Išimkite žuvį ir sutrinkite ją dubenyje šakute. Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Salotas supjaustykite atsitiktiniais griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Žaliosios žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite žalias žuvies salotas. Salotinėje sumaišykite tuną, salotų lapus, pomidorus, kukurūzus, alyvuoges. Pagardinkite trupučiu druskos. Apšlakstykite aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos