Publikavimo data: 2025-08-17
Žaliųjų lęšių košė
Siūlome jums lęšių košės receptą. Šis garnyras su kaupu patenka į medicinos sanatorijas, o tai reiškia, kad jis pernelyg geras, kad jį būtų galima duoti tik tiems, kuriems reikia švelnios dietos. Kaip gera žinoti, kad galite valgyti skanų, šviežią, gražų ir, svarbiausia, figūrai saugų patiekalą. Nebereikia badauti ar nuolat kartoti "avižinė košė, pone". Stebuklinga mišrainė jūsų svajonėms įgyvendinti. Numeskite svorio, tapkite sveiki arba tiesiog sustiprėkite
Žingsnis 1
Virkite lęšius, kol išvirs. Vadovaukitės ant pakuotės pateiktais patarimais arba paragaukite kruopų pagal skonį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ant didelės ugnies, supilkite augalinį aliejų ir suberkite svogūnus. Maišykite, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį suberkite lęšius, kepintus svogūnus, prieskonius ir sviestą.
Žingsnis 5
Mikseriu plakite vidutiniu greičiu, kol išryškės atskiri gabalėliai.
Žingsnis 6
Paimkite lėkštę, papuoškite ją salotų lapais ir supjaustytais vyšniniais pomidorais. Išdėliokite bulvių košę kepsnio forma.
Žingsnis 7
Lęšių košė paruošta. Gero apetito!
Kategorijos