Publikavimo data: 2025-08-17
Žaliųjų žirnelių košė su antiena
Išvirę žalių žirnelių košę su antiena, šį receptą tikrai įtrauksite į savo taupyklę. Neįtikėtinai minkšta ir sveika žaliųjų žirnelių košė. Kartu su kepta antimi ji suteiks tikrą malonumą ir energijos visai dienai. Žaliųjų žirnelių košė yra universalus garnyras, tinkantis prie bet kokios mėsos, tačiau tik su antiena jis atsiskleidžia naujai. Naudojant paprikų mišinį, mėsai suteikiamas reikiamas skonis ir aštrumas. Šis patiekalas nereikalauja jokių ypatingų įgūdžių, todėl tinka ir nepatyrusiems kulinarams.
Žingsnis 1
Antį negiliai įpjaukite ir įtrinkite mėsą druska bei prieskoniais. Palikite marinuotis 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Kol antis marinuojasi, žirnius užpilkite vandeniu, pagal skonį pasūdykite ir užkaiskite. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kai žirniai suminkštės. Nusunkite likusį vandenį, supilkite pieną ir susmulkintą česnaką. Sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Keptuvę įkelkite ant ugnies, supilkite aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite antį iš abiejų pusių. Antis turi tapti auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Patikrinkite, ar mėsa yra tinkama. Supjaustykite nedideliais griežinėliais ir patiekite su žirnių tyre.
Kategorijos