Zebrų rikotos troškinys. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Zebrų rikotos troškinys.

Labai protingas ir gana lengvas rikotos apkepas, puikiai tinkantis pusryčiams ar popietiniam užkandžiui. Paruoštą apkepą apibarstykite mėgstamu tarkuotu šokoladu ir mėgaukitės užtarnautu poilsiu!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į vieną dubenį sudėkite šokoladinę rikotą, į kitą - vanilinę (arba paprastą) rikotą. Į kiekvieną dubenį įpilkite po 100 g jogurto ir 2 kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu.

Žingsnis 2

Į kiekvieną dubenį supilkite po 40 g manų kruopų ir 50 g cukraus.

Žingsnis 3

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu arba ištepkite sviestu.

Žingsnis 4

Zebrų rikotos troškinys. Žingsnis 4
Šaukštu šaukštu po vieną išpilkite abiejų dubenėlių turinį, kad susidarytų raštas.

Žingsnis 5

Zebrų rikotos troškinys. Žingsnis 5
Kepkite apkepą 45 minutes. Šiek tiek atvėsinkite, papuoškite tarkuotu šokoladu, supjaustykite griežinėliais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos