Publikavimo data: 2024-06-08
Zebrų rikotos troškinys.
Labai protingas ir gana lengvas rikotos apkepas, puikiai tinkantis pusryčiams ar popietiniam užkandžiui. Paruoštą apkepą apibarstykite mėgstamu tarkuotu šokoladu ir mėgaukitės užtarnautu poilsiu!
Žingsnis 1
Į vieną dubenį sudėkite šokoladinę rikotą, į kitą - vanilinę (arba paprastą) rikotą. Į kiekvieną dubenį įpilkite po 100 g jogurto ir 2 kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 2
Į kiekvieną dubenį supilkite po 40 g manų kruopų ir 50 g cukraus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu arba ištepkite sviestu.
Žingsnis 4
Šaukštu šaukštu po vieną išpilkite abiejų dubenėlių turinį, kad susidarytų raštas.
Žingsnis 5
Kepkite apkepą 45 minutes. Šiek tiek atvėsinkite, papuoškite tarkuotu šokoladu, supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
Kategorijos