Žiediniai kopūstai, kepti su džiūvėsėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žiediniai kopūstai, kepti su džiūvėsėliais

Kepimas orkaitėje yra vienas geriausių kopūstų ruošimo būdų. Galite rinktis bet kokį įdarą: kreminį, kiaušinių, sūrio. Geriausia neignoruoti pabarstymo džiūvėsėliais. Išorėje traškūs, o viduje minkšti kopūstai nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Žiediniai kopūstai, kepti su džiūvėsėliais Žingsnis 1
Kopūstus suplėšykite žiedynais.

Žingsnis 2

Žiediniai kopūstai, kepti su džiūvėsėliais Žingsnis 2
Virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Žiediniai kopūstai, kepti su džiūvėsėliais Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite kopūstus, supilkite kiaušinių įdarą, gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos