Publikavimo data: 2025-08-20
Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže
Puikus skanus garnyras.
Žingsnis 1
Kopūstus nuplaukite, supjaustykite išilgai nedideliais kepsneliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Sumaišykite smulkintą česnaką, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus.
Žingsnis 4
Kepkite kopūstų griežinėlius sausoje keptuvėje po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Švelniai apkeptus kopūstus perkelkite į folija išklotą kepimo skardą.
Žingsnis 6
Apšlakstykite 2-3 šaukštais padažo.
Žingsnis 7
Iškepkite kitą kopūstų partiją.
Žingsnis 8
Antrąjį sluoksnį sudėkite ant kepimo skardos. Vėl apšlakstykite sviesto ir česnakų padažu.
Žingsnis 9
Ant viršaus kopūstus uždenkite folija.
Žingsnis 10
Pasiųskite jį kepti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos