Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže

Puikus skanus garnyras.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 1
Kopūstus nuplaukite, supjaustykite išilgai nedideliais kepsneliais.

Žingsnis 2

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 3
Sumaišykite smulkintą česnaką, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 4
Kepkite kopūstų griežinėlius sausoje keptuvėje po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 5

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 5
Švelniai apkeptus kopūstus perkelkite į folija išklotą kepimo skardą.

Žingsnis 6

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 6
Apšlakstykite 2-3 šaukštais padažo.

Žingsnis 7

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 7
Iškepkite kitą kopūstų partiją.

Žingsnis 8

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 8
Antrąjį sluoksnį sudėkite ant kepimo skardos. Vėl apšlakstykite sviesto ir česnakų padažu.

Žingsnis 9

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 9
Ant viršaus kopūstus uždenkite folija.

Žingsnis 10

Žiediniai kopūstai pikantiškame padaže Žingsnis 10
Pasiųskite jį kepti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos