Publikavimo data: 2024-04-08
Žiediniai kopūstai su kiaušiniu
Žiediniai kopūstai geriau virškinami nei kitų rūšių žiediniai kopūstai, juos galima valgyti žalius, be to, jie puikiai padeda širdžiai ir imunitetui. Rinkdamiesi produktą, pirmiausia turėtumėte atkreipti dėmesį į jo išvaizdą. Ant paviršiaus neturėtų būti dėmių, mechaninių pažeidimų ir nešvarumų. Nuo gero žiedinio kopūsto pasirinkimo priklauso galutinis žiedinio kopūsto su kiaušiniu skonis. Receptas priklauso dietiniam valgiaraščiui, todėl jį drąsiai gali naudoti tie, kurie įpratę skaičiuoti kalorijas arba laikosi pp.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai užvirs, įpilkite citrinos rūgšties ir blanširuokite kopūstus apie 3 minutes. Tada kopūstus perkelkite į sietelį, kad nutekėtų skysčio perteklius. Dubenyje išplakite kiaušinius iki vientisos masės, įberkite pipirų ir druskos.
Žingsnis 2
Iškepkite kopūstus. Kepimo indą ištepkite sviestu ir tolygiai išdėliokite kopūstus, ant kopūstų supilkite kiaušinių masę ir stambia tarka sutarkuokite sūrį. Kepkite patiekalą apie 30 minučių, kol sūris susigers į storą plutelę.
Kategorijos