Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-20

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas

Žiediniai kopūstai pagal šį receptą patiks net tiems, kurie nemėgsta sveiko maisto. Šį patiekalą galima naudoti kaip garnyrą prie mėsos arba patiekti atskirai. Kad kopūstai pasirodytų kuo skanesni, geriau imti šviežius, o ne šaldytus žiedynus. Kopūstų receptas yra gana paprastas ir nereikalauja ilgo gaminimo laiko, todėl tai idealus patiekalas šeimos vakarienei!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Žiedinį kopūstą nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir padalykite į žiedynus. Likusius ingredientus paruoškite taip, kaip aprašyta recepte.

Žingsnis 2

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 3
Dabar paimkite kitą gilų dubenį ir į jį suberkite džiūvėsėlius, papriką, sūrį, druską ir pipirus. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 4
Dabar atėjo laikas kopūstams. Blanširuokite žiedinius kopūstus: į puodą įpilkite vandens ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite vandenį, tada į verdantį vandenį įmeskite žiedinį kopūstą ir 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies, tada jį nusausinkite ir pirmiausia pamirkykite kvietiniuose miltuose.

Žingsnis 5

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 5
Tada kopūstus pamerkite į plaktą kiaušinį.Padėkite sau šakute arba kepimo žnyplėmis.

Žingsnis 6

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 6
Galiausiai kopūstus pamerkite į duonos mišinį.

Žingsnis 7

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę arba gilią keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite kopūstus iš visų pusių apie 4-5 minutes, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 8

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 8
Virtus kopūstus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Žingsnis 9

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 9
Sudėkite kopūstus į lėkštę ir papuoškite citrinos skiltele.

Žingsnis 10

Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas Žingsnis 10
Prie tokių kopūstų puikiai tinka naminis grietinės padažas iš grietinės, išspausto česnako, druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos