Publikavimo data: 2024-01-20
Žiediniai kopūstai traškioje duonelėje receptas
Žiediniai kopūstai pagal šį receptą patiks net tiems, kurie nemėgsta sveiko maisto. Šį patiekalą galima naudoti kaip garnyrą prie mėsos arba patiekti atskirai. Kad kopūstai pasirodytų kuo skanesni, geriau imti šviežius, o ne šaldytus žiedynus. Kopūstų receptas yra gana paprastas ir nereikalauja ilgo gaminimo laiko, todėl tai idealus patiekalas šeimos vakarienei!
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Žiedinį kopūstą nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir padalykite į žiedynus. Likusius ingredientus paruoškite taip, kaip aprašyta recepte.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Dabar paimkite kitą gilų dubenį ir į jį suberkite džiūvėsėlius, papriką, sūrį, druską ir pipirus. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Dabar atėjo laikas kopūstams. Blanširuokite žiedinius kopūstus: į puodą įpilkite vandens ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite vandenį, tada į verdantį vandenį įmeskite žiedinį kopūstą ir 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies, tada jį nusausinkite ir pirmiausia pamirkykite kvietiniuose miltuose.
Žingsnis 5
Tada kopūstus pamerkite į plaktą kiaušinį.Padėkite sau šakute arba kepimo žnyplėmis.
Žingsnis 6
Galiausiai kopūstus pamerkite į duonos mišinį.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę arba gilią keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite kopūstus iš visų pusių apie 4-5 minutes, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 8
Virtus kopūstus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Žingsnis 9
Sudėkite kopūstus į lėkštę ir papuoškite citrinos skiltele.
Žingsnis 10
Prie tokių kopūstų puikiai tinka naminis grietinės padažas iš grietinės, išspausto česnako, druskos ir pipirų.
Kategorijos