Publikavimo data: 2024-03-23
Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje
Žiedinių kopūstų ir brokolių košė yra mažai kaloringas ir sveikas patiekalas. Lengvai virškinamuose žiediniuose kopūstuose ir brokoliuose yra įvairių vitaminų, skaidulinių medžiagų, kalcio, magnio ir jodo. Dėl grietinėlės bulvių košė gaunasi minkšta, su švelniais pieniškais akcentais. Pabandykite įmaišyti bazilikų, česnakų, kalendrų, petražolių ar svogūnų.
Žingsnis 1
Nupjaukite brokolių žiedynus.
Žingsnis 2
Žiedinio kopūsto žiedynus supjaustykite stambiais griežinėliais.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Į vandenį sudėkite brokolius ir žiedinius kopūstus.
Žingsnis 4
Palaukite, kol vanduo užvirs, ir sumažinkite kaitrą. Uždenkite dangčiu ir virkite 5-7 minutes. Nusausinkite.
Žingsnis 5
Brokolius ir žiedinius kopūstus sudėkite į trintuvą. Daržoves užpilkite grietinėle, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Sutrinkite trintuvo turinį.
Kategorijos