Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė yra mažai kaloringas ir sveikas patiekalas. Lengvai virškinamuose žiediniuose kopūstuose ir brokoliuose yra įvairių vitaminų, skaidulinių medžiagų, kalcio, magnio ir jodo. Dėl grietinėlės bulvių košė gaunasi minkšta, su švelniais pieniškais akcentais. Pabandykite įmaišyti bazilikų, česnakų, kalendrų, petražolių ar svogūnų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje Žingsnis 1
Nupjaukite brokolių žiedynus.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje Žingsnis 2
Žiedinio kopūsto žiedynus supjaustykite stambiais griežinėliais.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje Žingsnis 3
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Į vandenį sudėkite brokolius ir žiedinius kopūstus.

Žingsnis 4

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje Žingsnis 4
Palaukite, kol vanduo užvirs, ir sumažinkite kaitrą. Uždenkite dangčiu ir virkite 5-7 minutes. Nusausinkite.

Žingsnis 5

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje Žingsnis 5
Brokolius ir žiedinius kopūstus sudėkite į trintuvą. Daržoves užpilkite grietinėle, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Žiedinių kopūstų ir brokolių košė grietinėlėje Žingsnis 6
Sutrinkite trintuvo turinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos