Žiedinių kopūstų pyragas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Žiedinių kopūstų pyragas orkaitėje

Zalivnoy pyragas su kopūstais orkaitėje yra klasikinis rusų virtuvės patiekalas. Rusijoje į kopūstų įdarą šeimininkės dėdavo žolelių, o per šventes - kiaušinių. Šiuolaikiniai virėjai žengė toliau: jie nuolat eksperimentuoja su tešlos sudėtimi, išradinėja naujus produktų derinius. Vienas iš greičiausių ir skaniausių variantų yra su Pekino kopūstais ir mėsos kukuliais. Paruošti pyragą - vienas malonumas: sumaišyti tešlą, padaryti mėsos kukulius, viską sujungti ir dėti kepti.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų pyragas orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite mėsos kukulius. Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį, suberkite smulkintus ingredientus, pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Vandenyje pamirkytomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų pyragas orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite kefyrą, išmaišykite. Supilkite miltus, krakmolą ir raugą, gerai išmaišykite. Mišinys turi būti vientisas. Supilkite ištirpintą sviestą, maždaug 1 valgomąjį šaukštą, kad pateptumėte kepimo skardą. Dar kartą išmaišykite turinį.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų pyragas orkaitėje Žingsnis 3
Sudėkite pagrindą į formą ir iškepkite pyragą. Į riebalais išteptą orkaitės formą sudėkite mėsos kukulius, supilkite tešlą, ji turi visiškai uždengti įdarą. Kepkite orkaitėje 40 minučių. Išimkite iš orkaitės, leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir išimkite iš formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos