Publikavimo data: 2025-08-18
Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu
Ruošiate šventinę vakarienę arba norite nustebinti artimuosius neįprastu patiekalu? Paruoškite keptą vaivorykštinį upėtakį pagal mūsų receptą! Vietoj įprastos bulvių košės žuvį patiekite su žiedinių kopūstų koše. Patiekalas bus ne tik skanesnis, bet ir mažiau kaloringas. Jei norite, upėtakius galite kepti ant grotelių. Patiekite patiekalą karštą, kol žuvies viduje dar yra visų sulčių.
Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą susmulkinkite ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Į virtus žiedinius kopūstus sudėkite sviestą ir grietinėlę ir viską sutrinkite mikseriu. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Upėtakį perpjaukite išilgai, citriną supjaustykite žiedais ir du žiedus įdėkite į upėtakį. Įdėkite čiobrelio šakelę. Uždėkite upėtakį ant folijos ir pašaukite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą upėtakį patiekite kartu su bulvių koše. Gero apetito!
Kategorijos