Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu

Ruošiate šventinę vakarienę arba norite nustebinti artimuosius neįprastu patiekalu? Paruoškite keptą vaivorykštinį upėtakį pagal mūsų receptą! Vietoj įprastos bulvių košės žuvį patiekite su žiedinių kopūstų koše. Patiekalas bus ne tik skanesnis, bet ir mažiau kaloringas. Jei norite, upėtakius galite kepti ant grotelių. Patiekite patiekalą karštą, kol žuvies viduje dar yra visų sulčių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą susmulkinkite ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu Žingsnis 2
Į virtus žiedinius kopūstus sudėkite sviestą ir grietinėlę ir viską sutrinkite mikseriu. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu Žingsnis 3
Upėtakį perpjaukite išilgai, citriną supjaustykite žiedais ir du žiedus įdėkite į upėtakį. Įdėkite čiobrelio šakelę. Uždėkite upėtakį ant folijos ir pašaukite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 4

Žiedinių kopūstų tyrė su keptu vaivorykštiniu upėtakiu Žingsnis 4
Paruoštą upėtakį patiekite kartu su bulvių koše. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos