Publikavimo data: 2024-06-22
Žiemai skirta kriaušių košė be sterilizacijos
Neįtikėtinai skani ir švelni kriaušių košė patiks visiems be išimties. Šį patiekalą lengva paruošti, todėl su juo susidoros net virtuvės naujokas. Tyrę galite patiekti kaip padažą prie blynų, blynelių, blynelių ar pridėti prie bet kokių kepinių pagal savo skonį. Tokia bulvių tyrė ilgai išsilaikys, kad vieną dieną šaltą žiemą primintų saulėtą vasarą. Toks gaminys yra vitaminų ir naudingų medžiagų lobynas.
Žingsnis 1
Nulupkite kriaušes ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Supjaustytą kriaušę užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies, virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kriaušes trintuvu. Sudėkite cukrų ir actą, gerai išmaišykite. Gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 4
Kriaušių tyrę perkelkite į stiklainį. Kriaušių tyrė paruošta.
Kategorijos