Publikavimo data: 2024-06-22
Žiemai skirta kriaušių košė su cinamonu
Yra daugybė būdų, kaip žiemą pradžiuginti save ir savo šeimą. Pavyzdžiui, atsidarykite stiklainį aromatizuotos šviežių vasaros kriaušių tyrės su cukrumi ir cinamonu! Švelni kriaušių tyrės tekstūra ir saldumas papildys bet kokį arbatos vakarėlį. Kriaušės pačios savaime yra labai saldžios, todėl ruošdami galite dėti mažiau cukraus. Taip skanėstas taps dar sveikesnis. Pridėjus cinamono, tyrės skonis taps malonesnis ir įdomesnis!
Žingsnis 1
Nuluptas kriaušes supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ant pjaustymo lentos.
Žingsnis 2
Paimkite puodą storu dugnu. Sudėkite į jį griežinėliais supjaustytas kriaušes. Užpilkite vandeniu, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Pradėjus virti, ant vidutinės ugnies kriaušes virkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Paimkite durklą ir nusausinkite virtas kriaušes. Sudėkite jas atgal į puodą, susmulkinkite ir sumaišykite, kol pasidarys tyrė. Tam galite naudoti blenderį. Į puodą suberkite cukrų ir cinamoną. Gerai išmaišykite, užvirinkite ir virkite 10 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Sterilizuokite stiklainius ir jų dangtelius, skirtus kriaušių tyrei. Karštą cinamoninę kriaušių tyrę supilkite į stiklainius ir uždarykite sterilizuotais dangteliais. Laikykite stiklainius tamsioje vietoje. Gero apetito!
Kategorijos