Publikavimo data: 2025-08-20
Žiemos užkandis su vištienos filė ir riešutais
Prasidėjus gruodžiui, kai laukia daug žiemos švenčių, daugelis šeimininkių galvoja, ką paruošti šventiniam stalui. Pagrindine žiemos švente laikoma Naujųjų metų naktis. Ir būtent šiai šventei visi ruošiasi su ypatingu nerimu. Ant Naujųjų metų stalo norisi matyti naujus ir originalius patiekalus. Kalėdų eglutės rutuliukų formos užkandis padarys įspūdį jūsų šeimai ir draugams. Šis užkandis yra pikantiško skonio ir labai įdomios tekstūros. Nepaisant nedidelio dydžio, šie rutuliukai yra labai sotūs ir maistingi.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vištienos filė.Išspauskite česnaką, susmulkinkite prieskonines žoleles.Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.Alyvuoges perpjaukite per pusę.Riešutus susmulkinkite.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite sūrį, mėsą, česnaką ir žoleles. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės formuojame kukulius. Tada rutuliukus apvoliojame riešutuose.
Kategorijos