Žiemos užkandis su vištienos filė ir riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žiemos užkandis su vištienos filė ir riešutais

Prasidėjus gruodžiui, kai laukia daug žiemos švenčių, daugelis šeimininkių galvoja, ką paruošti šventiniam stalui. Pagrindine žiemos švente laikoma Naujųjų metų naktis. Ir būtent šiai šventei visi ruošiasi su ypatingu nerimu. Ant Naujųjų metų stalo norisi matyti naujus ir originalius patiekalus. Kalėdų eglutės rutuliukų formos užkandis padarys įspūdį jūsų šeimai ir draugams. Šis užkandis yra pikantiško skonio ir labai įdomios tekstūros. Nepaisant nedidelio dydžio, šie rutuliukai yra labai sotūs ir maistingi.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Žiemos užkandis su vištienos filė ir riešutais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vištienos filė.Išspauskite česnaką, susmulkinkite prieskonines žoleles.Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.Alyvuoges perpjaukite per pusę.Riešutus susmulkinkite.

Žingsnis 2

Žiemos užkandis su vištienos filė ir riešutais Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite sūrį, mėsą, česnaką ir žoleles. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės formuojame kukulius. Tada rutuliukus apvoliojame riešutuose.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos