Publikavimo data: 2024-06-11
Žirniai lėtoje viryklėje
Žirniai yra populiari maisto kultūra, iš kurios galima paruošti daug skanių ir sveikų patiekalų. Šis produktas yra tikras naudingų mikroelementų ir mineralų, tokių kaip magnis, kalis, fosforas ir kalcis, lobis. Patiekalai iš žirnių teigiamai veikia virškinimo sistemą, šalina iš organizmo toksinus. Kad žirniai būtų ypač skanūs, juos reikia tinkamai išvirti. Siūlome jums paprastą ir greitą žirnių receptą daugiafunkcinėje keptuvėje!
Žingsnis 1
Užpilkite žirnius vandeniu ir palaikykite nuo pusantros iki dviejų valandų.
Žingsnis 2
Nusausinkite vandenį ir perkelkite žirnius į multicooker.
Žingsnis 3
Į multicookerį su žirneliais įpilkite 200 ml vandens, įdėkite sviesto.
Žingsnis 4
Žirnius virkite 50-60 minučių "Multicooker" viryklėje, įjungę troškinimo režimą.
Žingsnis 5
Leiskite žirniams 10-15 minučių pritraukti. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos