Žirniai lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Žirniai lėtoje viryklėje

Žirniai yra populiari maisto kultūra, iš kurios galima paruošti daug skanių ir sveikų patiekalų. Šis produktas yra tikras naudingų mikroelementų ir mineralų, tokių kaip magnis, kalis, fosforas ir kalcis, lobis. Patiekalai iš žirnių teigiamai veikia virškinimo sistemą, šalina iš organizmo toksinus. Kad žirniai būtų ypač skanūs, juos reikia tinkamai išvirti. Siūlome jums paprastą ir greitą žirnių receptą daugiafunkcinėje keptuvėje!
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirniai lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Užpilkite žirnius vandeniu ir palaikykite nuo pusantros iki dviejų valandų.

Žingsnis 2

Žirniai lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Nusausinkite vandenį ir perkelkite žirnius į multicooker.

Žingsnis 3

Žirniai lėtoje viryklėje Žingsnis 3
Į multicookerį su žirneliais įpilkite 200 ml vandens, įdėkite sviesto.

Žingsnis 4

Žirniai lėtoje viryklėje Žingsnis 4
Žirnius virkite 50-60 minučių "Multicooker" viryklėje, įjungę troškinimo režimą.

Žingsnis 5

Žirniai lėtoje viryklėje Žingsnis 5
Leiskite žirniams 10-15 minučių pritraukti. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos