Žirnių košė su svogūnais ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Žirnių košė su svogūnais ir šonine

Įdomus patiekalas iš kepintų svogūnų, šoninės ir žirnių tyrės. Sotus, skanus ir neįprastas!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių košė su svogūnais ir šonine Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, gabalėliais supjaustykite šoninę.

Žingsnis 2

Žirnių košė su svogūnais ir šonine Žingsnis 2
Kepkite šoninę ir svogūną įkaitintoje keptuvėje, kol jie taps auksinės spalvos. Aliejaus pilti nereikia ⎯ užteks riebalų, kurie kepant išsilydys iš šoninės.

Žingsnis 3

Žirnių košė su svogūnais ir šonine Žingsnis 3
Iš anksto išmirkytus žirnius išvirkite 1 litre švaraus vandens. Kai jie suminkštės ir išvirs, nusausinkite, įpilkite maždaug trečdalį viso kiekio pakepintų svogūnų ir šoninės, pagal skonį įberkite druskos, juodųjų pipirų ir hmeli-suneli. Blenderiu viską gerai sumaišykite į vientisą masę.

Žingsnis 4

Žirnių košė su svogūnais ir šonine Žingsnis 4
Likusią keptą šoninę ir svogūnus išdėliokite lėkštėse, ant viršaus sudėkite bulvių košę ir papuoškite žalių svogūnų plunksnomis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos