Žirnių tyrė su kalakutiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Žirnių tyrė su kalakutiena

Skani žirnių tyrė su kalakutiena ir pikantišku šoninės kvapu. Puikus patiekalas visai šeimai, kuris ypač patiks žirnių mėgėjams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirnių tyrė su kalakutiena Žingsnis 1
Įpilkite vandens (galite įpilti šiek tiek pieno, tada košė bus minkštesnė) ir uždėkite ant ugnies. Virkite apie 40-50 minučių, vadovaudamiesi ant žirnelių pakuotės pateiktais nurodymais.

Žingsnis 2

Žirnių tyrė su kalakutiena Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir kepkite, kol jis taps auksinis. Kalakutieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustykite šoninę.

Žingsnis 3

Žirnių tyrė su kalakutiena Žingsnis 3
Kai svogūnai apkeps, sudėkite kalakutieną ir lengvai pakepinkite. Sudėkite šoninę.

Žingsnis 4

Žirnių tyrė su kalakutiena Žingsnis 4
Kai žirneliai išvirs, suplakite juos trintuvu, kol taps tyrė.

Žingsnis 5

Žirnių tyrė su kalakutiena Žingsnis 5
Į mėsą sudėkite bulvių košę, pagardinkite mėgstamais prieskoniais (pvz., maltais juodaisiais pipirais ir maltu česnaku). Lengvai apkepkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos