Publikavimo data: 2024-06-08
Žirnių tyrė su kalakutiena
Skani žirnių tyrė su kalakutiena ir pikantišku šoninės kvapu. Puikus patiekalas visai šeimai, kuris ypač patiks žirnių mėgėjams.
Žingsnis 1
Įpilkite vandens (galite įpilti šiek tiek pieno, tada košė bus minkštesnė) ir uždėkite ant ugnies. Virkite apie 40-50 minučių, vadovaudamiesi ant žirnelių pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir kepkite, kol jis taps auksinis. Kalakutieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustykite šoninę.
Žingsnis 3
Kai svogūnai apkeps, sudėkite kalakutieną ir lengvai pakepinkite. Sudėkite šoninę.
Žingsnis 4
Kai žirneliai išvirs, suplakite juos trintuvu, kol taps tyrė.
Žingsnis 5
Į mėsą sudėkite bulvių košę, pagardinkite mėgstamais prieskoniais (pvz., maltais juodaisiais pipirais ir maltu česnaku). Lengvai apkepkite.
Kategorijos