Publikavimo data: 2024-09-16
Žirnių tyrelė multicooker įrenginyje
Žirnių patiekalai populiarūs viso pasaulio virtuvėse. Pavyzdžiui, Europoje ši ankštinė daržovė naudojama visur - nuo įprastų sriubų iki blynų ir pyragų įdarų. Labai soti ir skani žirnių tyrė! Ją gaminsime daugiafunkcinėje keptuvėje - sąnaudos ir pastangos minimalios, o patiekalo skonis nuostabus! Paruoštą patiekalą galima patiekti pietums arba vakarienei su mėsa. Bulvių košė yra labai švelni, todėl puikiai tinka vaikams.
Žingsnis 1
Jei naudojate nesmulkintus žirnius, pamerkite juos į šaltą vandenį ir palikite porai valandų. Nuplautus žirnius sudėkite į multicookerio dubenį. Žirnius užpilkite vandeniu santykiu 1:3. Tada paimkite gabalėlį sviesto ir patepkite juo multicookerio vidų 2 cm virš vandens lygio. Šis būdas neleis vandeniui išbėgti. Įdėkite dubenį į multicookerį, uždarykite dangtį ir nustatykite "troškinimo" režimą 2 valandoms.
Žingsnis 2
Likus 10 minučių iki žirnių tyrės paruošimo, ją pasūdykite, papipirinkite ir įdėkite sviesto. Jei norite, pagal skonį įberkite aromatinių prieskonių.
Žingsnis 3
Gerai išmaišykite. Pasibaigus programos laikui, neatidarydami dangčio palikite tyrę multicooker keptuvėje bent 10 minučių, kad ji susigertų. Sudėkite į serviravimo lėkštes. Papuoškite žolelėmis pagal savo skonį. Gero apetito.
Kategorijos