Zur belish su sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Zur belish su sultiniu

Labai skanus pyragas, kurį pirmą kartą paragavau draugės namuose. Dabar tai dažnas svečias ant mano stalo.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Zur belish su sultiniu Žingsnis 1
Iš vandens, ištirpinto sviesto, kiaušinių, druskos ir miltų išminkykite tvirtą tešlą. Palikite ją valandai pailsėti.

Žingsnis 2

Zur belish su sultiniu Žingsnis 2
Jautieną, bulves ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Zur belish su sultiniu Žingsnis 3
Pusę tešlos iškočiokite ir sudėkite į formą.

Žingsnis 4

Zur belish su sultiniu Žingsnis 4
Į tešlą sudėkite įdarą.

Žingsnis 5

Zur belish su sultiniu Žingsnis 5
Kitą tešlos pusę iškočiokite ir suformuokite pyragą. Viduryje palikite skylutę, kurią užkimškite tešlos kamuoliuku. Dėkite į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio atidarykite skylę ir supilkite sultinį. Kepkite 1-1,5 valandos, priklausomai nuo orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos