Publikavimo data: 2025-08-19
Zur belish su sultiniu
Labai skanus pyragas, kurį pirmą kartą paragavau draugės namuose. Dabar tai dažnas svečias ant mano stalo.
Žingsnis 1
Iš vandens, ištirpinto sviesto, kiaušinių, druskos ir miltų išminkykite tvirtą tešlą. Palikite ją valandai pailsėti.
Žingsnis 2
Jautieną, bulves ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Pusę tešlos iškočiokite ir sudėkite į formą.
Žingsnis 4
Į tešlą sudėkite įdarą.
Žingsnis 5
Kitą tešlos pusę iškočiokite ir suformuokite pyragą. Viduryje palikite skylutę, kurią užkimškite tešlos kamuoliuku. Dėkite į iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio atidarykite skylę ir supilkite sultinį. Kepkite 1-1,5 valandos, priklausomai nuo orkaitės.
Kategorijos