Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu

Lengvai paruošiamas patiekalas, kuris patiks grybų mėgėjams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu Žingsnis 1
Išvirkite pievagrybius. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į keptuvę įpilkite aliejaus, suberkite svogūnus ir grybus.

Žingsnis 2

Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu Žingsnis 2
Pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite 5 min. ant didelės ugnies, kol svogūnai taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu Žingsnis 3
Įpilkite majonezo ir kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu Žingsnis 4
Grybus sudėkite į saulėgrąžų aliejumi pateptas kokoso keptuves. Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 5

Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu Žingsnis 5
Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos