Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvienė su pievagrybiais, sūriu ir majonezu
Lengvai paruošiamas patiekalas, kuris patiks grybų mėgėjams.
Žingsnis 1
Išvirkite pievagrybius. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į keptuvę įpilkite aliejaus, suberkite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 2
Pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite 5 min. ant didelės ugnies, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Įpilkite majonezo ir kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Grybus sudėkite į saulėgrąžų aliejumi pateptas kokoso keptuves. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos