Žuvies dienos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies dienos salotos

Žuvies dienos salotos - Greitas, paprastas ir sveikas patiekalas, kuriam nereikia daug ingredientų. Saldūs raudonieji svogūnai šioms salotoms suteikia ypatingą atspalvį, tačiau vietoj jų galite naudoti baltuosius svogūnus. Tačiau pagrindinį produktą - silkę - geriau palikti. Ši žuvis užkerta kelią širdies ir kraujagyslių sistemos ligoms, mažina kraujo krešulių susidarymo kraujagyslėse riziką ir stiprina imunitetą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies dienos salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Salotas suplėšykite rankomis. Kiaušinius supjaustykite ketvirčiais, silkės filė - nedideliais gabalėliais, o svogūną - pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Žuvies dienos salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Atskirame inde sumaišykite aliejų, actą ir garstyčias. Sudėkite salotų lapus su smulkinta silke, raudonuoju svogūnu ir kiaušiniais, užpilkite padažu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos