Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies, fetos ir avokadų salotos
Pabandykite pasigaminti Viduržemio jūros regiono salotų su žuvimi, fetos sūriu ir aisbergo salotomis. Fetos sūris yra homogeniškos ir švelnios konsistencijos sūrio porūšis, tačiau jis yra gana riebus ir sūrus, todėl jo nereikėtų per daug naudoti. Jei fetos sūris atrodo per sūrus, galite jį 3-5 minutes pamirkyti mineraliniame vandenyje. Šarmas neutralizuos druską ir sūrį bus galima valgyti. Prieš pjaustydami sūrį, įdėkite pakuotę 5-10 minučių į šaldiklį, kitaip sūris prilips prie peilio.
Žingsnis 1
Sudėkite salotų ingredientus. Iš sūrio nusausinkite sūrymą ir supjaustykite kubeliais arba sutrinkite rankomis. Sudėkite žuvį į dubenį ir sutrinkite šakute. Į dubenį sudėkite aisbergą ir pomidorus. Sudėkite avokadą, svogūnų žiedus ir sūrį. Ant viršaus sudėkite alyvuoges.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas patiekti. Salotas pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis, pipirais ir sumaišykite. Leiskite salotoms pastovėti 5-10 minučių.
Kategorijos