Žuvies įlanka su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Žuvies įlanka su majonezu

Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o citriną - mažais gabalėliais. Paimkite puodą ir sudėkite į jį upėtakio kubelius. Žuvį užpilkite vandeniu, įberkite juodųjų pipirų žirnelių ir lauro lapų. Užvirinkite vandenį ir virkite žuvį, kol suminkštės. Vandeniui užvirus, tai užtruks apie 20 minučių.

Žingsnis 2

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 2
Paruoškite gilų dubenį. Į tą patį dubenį supilkite žuvies sultinį. Tada į jį įpilkite atskiestą želatiną. Šiuo atveju atskiesti reikia 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.

Žingsnis 3

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 3
Paimkite kitą gilų dubenį. Į jį sudėkite virtą žuvį ir citrinos griežinėlius.

Žingsnis 4

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 4
Supilkite ingredientus su 3/4 žuvų sultinio ir želatinos ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 5

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 5
Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą ir likusį žuvies sultinį. Viską sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 6
Išimkite šaldytą žuvies patiekalą iš šaldytuvo ir užtepkite majonezo bei želatinos sluoksnį. Padėkite patiekalą į šaldytuvą dar 30 minučių, kol visiškai sustings.

Žingsnis 7

Žuvies įlanka su majonezu Žingsnis 7
Po 30 minučių žuvį galite patiekti. Tam paimkite gražią lėkštę ir apverskite įlanką. Papuoškite lėkštės viršų nedideliu kiekiu raudonųjų ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos