Publikavimo data: 2024-05-19
Žuvies įlanka su majonezu
Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o citriną - mažais gabalėliais. Paimkite puodą ir sudėkite į jį upėtakio kubelius. Žuvį užpilkite vandeniu, įberkite juodųjų pipirų žirnelių ir lauro lapų. Užvirinkite vandenį ir virkite žuvį, kol suminkštės. Vandeniui užvirus, tai užtruks apie 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite gilų dubenį. Į tą patį dubenį supilkite žuvies sultinį. Tada į jį įpilkite atskiestą želatiną. Šiuo atveju atskiesti reikia 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Žingsnis 3
Paimkite kitą gilų dubenį. Į jį sudėkite virtą žuvį ir citrinos griežinėlius.
Žingsnis 4
Supilkite ingredientus su 3/4 žuvų sultinio ir želatinos ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 5
Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą ir likusį žuvies sultinį. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Išimkite šaldytą žuvies patiekalą iš šaldytuvo ir užtepkite majonezo bei želatinos sluoksnį. Padėkite patiekalą į šaldytuvą dar 30 minučių, kol visiškai sustings.
Žingsnis 7
Po 30 minučių žuvį galite patiekti. Tam paimkite gražią lėkštę ir apverskite įlanką. Papuoškite lėkštės viršų nedideliu kiekiu raudonųjų ikrų.
Kategorijos