Publikavimo data: 2024-06-22
Žuvies ir daržovių troškinys
Šio nuostabaus patiekalo receptas savaime atėjo į galvą maždaug prieš 7 metus. Tai labai pigus variantas, tačiau skonis ir nauda - aukščiausio lygio. Troškinys gaunasi sultingas ir minkštas. Tikrai rekomenduoju jį pasigaminti.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną, nuplaukite žuvį ir supjaustykite maždaug 10 cm gabaliukais.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas apkepkite augaliniame aliejuje. Pabaigoje lengvai pasūdykite.
Žingsnis 3
Žuvį 5 minutes virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 4
Leiskite žuviai atvėsti ir atskirkite kaulus. Susmulkinkite rankomis.
Žingsnis 5
Atskirame dubenyje suplakite pieną ir kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Žingsnis 6
Sumaišykite žuvį, daržoves ir kiaušinių bei pieno mišinį.
Žingsnis 7
Išmaišykite ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą.
Žingsnis 8
Pagal skonį pabarstykite juodaisiais pipirais ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 min.
Žingsnis 9
Prieš patiekdami leiskite šiek tiek atvėsti.
Kategorijos