Žuvies ir daržovių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Žuvies ir daržovių troškinys

Šio nuostabaus patiekalo receptas savaime atėjo į galvą maždaug prieš 7 metus. Tai labai pigus variantas, tačiau skonis ir nauda - aukščiausio lygio. Troškinys gaunasi sultingas ir minkštas. Tikrai rekomenduoju jį pasigaminti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies ir daržovių troškinys Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną, nuplaukite žuvį ir supjaustykite maždaug 10 cm gabaliukais.

Žingsnis 2

Svogūnus ir morkas apkepkite augaliniame aliejuje. Pabaigoje lengvai pasūdykite.

Žingsnis 3

Žuvį 5 minutes virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 4

Žuvies ir daržovių troškinys Žingsnis 4
Leiskite žuviai atvėsti ir atskirkite kaulus. Susmulkinkite rankomis.

Žingsnis 5

Žuvies ir daržovių troškinys Žingsnis 5
Atskirame dubenyje suplakite pieną ir kiaušinius su žiupsneliu druskos.

Žingsnis 6

Žuvies ir daržovių troškinys Žingsnis 6
Sumaišykite žuvį, daržoves ir kiaušinių bei pieno mišinį.

Žingsnis 7

Išmaišykite ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą.

Žingsnis 8

Žuvies ir daržovių troškinys Žingsnis 8
Pagal skonį pabarstykite juodaisiais pipirais ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 20 min.

Žingsnis 9

Prieš patiekdami leiskite šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos